Home » Helpen? » Vacatures

Vacatures

Wij zijn op zoek naar jou!

 • Heb jij hart voor straatjongeren?
 • Heb jij hier één tot twee uur per maand voor over?
 • Vind jij het fijn als je dit gewoon vanuit je eigen huis kunt doen?
 • Vind jij het aantrekkelijk om voor een kleine stichting te werken?

Dan kun jij je als vrijwilliger in Nederland inzetten voor straatjongeren in Kaapstad!

Neem contact met ons op over jouw mogelijkheden, interesses, wat je leuk vindt, waar je goed in bent, etc.

Je kunt onder andere helpen bij:

 • Creatieve dingen maken
 • nieuwsbrieven
 • website
 • financiën
 • fondsenwerving
 • presentaties
 • sponsoractiviteiten
 • etc.

 

Nieuwsbrieven

Vind jij het een uitdaging om aantrekkelijk, kort en bondig én begrijpbaar te schrijven? Dan ben jij bij ons van harte welkom. Wij versturen 3 tot 5 digitale nieuwsbrieven per jaar. Deze brief laten we ook vertalen in het Engels, zodat deze ook verspreid kan worden in Zuid-Afrika.

Uit de berichten die wij krijgen uit Kaapstad via de WhatsApp pik jij die berichten waarvan je weet dat die belangrijk zijn voor de mensen die met ons meeleven en ons steunen.  Ook verzamel je informatie uit de maandelijkse rapportage die gemaakt wordt na een skype overleg tussen onze voorzitter en de directeur in Zuid-Afrika.

Je gaat op zoek naar passende foto’s, verzamelt alle teksten en maakt voor ons minimaal driemaal per jaar een nieuwsbrief. Deze verzenden wij via Mailchimp. Ervaring met dit programma is niet vereist. Kennis van de Engelse taal is een pré maar geen vereiste.

Tijdsinvestering: ongeveer 2 uur per maand. In de maand dat de nieuwsbrief verstuurd wordt vraagt het een uur extra.

Website

Heb jij ervaring met het plaatsen van content op een website?  Of heb je veel ervaring met het werken met computer en directories, dan hebben wij een uitdagende taak voor jou.

Het actueel  houden van beide sites vraagt ongeveer 1 uur per maand.

Presentaties

Ben je een netwerker, heb jij hart voor straatjongeren en ligt het hart op je tong als je ergens warm voor loopt? Dan ben jij de ambassadeur die wij zoeken.

Wij zoeken mensen die Tamam willen presenteren bij vrienden, bij bijeenkomsten, in kerken, etc. We willen Tamam graag wijd bekendmaken in Nederland. Dit kan op de manier die het beste bij jou past. Er is ondersteunend materiaal beschikbaar.

Penningmeester

Ben jij een cijfermens? Als penningmeester verzorg je maandelijks een overzicht van de financiën. Je helpt bij het maken van de begroting en de jaarrekening.

Tijdinvestering: ongeveer 1-2 uur per maand. De begroting en jaarrekening vragen een paar uur extra voor maken en overleg.

Fondsenwerver

De ambassadeur die wij zoeken is enthousiast, creatief, kan goed luisteren en praten en vind het leuk om te verkopen. Je bent dan ook communicatief vaardig en beschikt over overtuigingskracht. Je kunt ontwikkelingen in de omgeving vertalen naar kansen.

Het is jouw taak mensen en bedrijven enthousiast te maken voor Tamam om een eenmalige gift te geven of eventueel een duurzame donateur te worden.

Tijdsinvestering: omdat dit een nieuwe taak is, is dit moeilijk in te schatten. Hoeveel tijd heb je beschikbaar?